SteelSeries Diablo III гейминг периферия

SteelSeries и Blizzard обявиха партньорството си за нова серия периферни устройства вдъхновени от Diablo III.
Новите продукти са Diablo III мишка (€70.00), Diablo III слушалки (€120.00) и две Diablo III QcK подложки за мишки (€15.00). всички продукти са създадени съвместно от двете компании като технологията, хардуера и осветяването в комбинация са направени да пасват стилово на новата игра на Blizzard.
SteelSeries Diablo III мишката има лазерен сензор с до 5,000CPI и седем ергономично разположени бутона (програмируеми) с гарантиран живот от 10 милиона клика. Дизайнът на мишката е амбидекстрален с матово покритие. Моделът е подобрен с осветяване тип „демонизни очи“ в три области (скролът, CPI индикаторът и Diablo III логото). Логото може да бъде изгасено или включено с три вида пулсации.
SteelSeries Diablo III слушалките имат удобни кожени чашки обхващащи ушите и възпроизвеждащи звук чрез 50мм говорители. Матовото черно покритие и „демоничното червено“ са сходни със стила на мишката. Слушалките разполагат с общо 18 LED светлини. За комуникация през Battle.net е включен и микрофон.
Подложките за мишки са от висококачествен плат в дизайн: Barbarian и Witch Doctor. Падовете имат неплъзгаща се основа и Diablo III изображения. / TechSpot
Източник: BGtoday

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *