LG и ESL стартират серия от турнири по Starcraft II и League of Legends

LG и Electronic Sports League (ESL) стартират серия от онлайн турнири по Starcraft II и League of Legends. Те ще се проведат под формата на 8 сблъсъка за всяка от игрите, а участниците с най-много точки ще премерят сили на финал на 23 декември. Победителят в Starcraft II турнира ще бъде награден с монитор LG IPS237L, а шампионите в отборната игра – League of Legends, ще си тръгнат с 500-гигабайтови външни твърди дискове модел LG HXD7S50GL.
Първият турнир по League of Legends стартира на 30 октомври, а състезанията по Starcraft II започват на 2 ноември. Участието във всички турнири е напълно безплатно. Необходимо е единствено кандидатите да притежават оригинално копие на играта Starcraft II или League of Legends (безплатна), както и регистрация в ESL.
Пълна информация за лигата – правила, календар, условия за участие и форма за записване, можете да намерите на www.esl.eu/bg/lg_league. На страницата ще бъде публикувана актуалната класация и новини около турнира. Всички, които не са участвали досега в ESL, но имат желание да го направят, могат да започнат, прочитайки тази статия – http://www.esl.eu/bg/howto.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *