Lenovo разширява хибридното си семейство

Lenovo разшири портфолиото си от хибридни устройства, към новото семейство се присъединяват два моделаYoga: Yoga 2 Pro и ThinkPad Yoga.

Yoga 2 Pro

Моделът е с 13.3“ мултитъч дисплей и QHD+ резолюция от 3200 х 1800пиксела със съотношение 16:9. В момента това е дисплеят с най-висока резолюция на пазара. Екранът с яркост от 350 нита осигурява зрителен ъгъл от 178°.

Хибридът е с дебелина от 15.5 мм и тегло от 1.39 кг. Yoga 2 Pro предоставя на потребителите четири работни режима: стандартен лаптоп (laptop), таблет (tablet), стойка (stand) и палатка (tent). Той дава възможност за избор на четвърто поколение Intel Core i7 ULT процесор, Windows 8.1, твърд диск до 512GB, Intel WiDi за безжичен стрийминг към телевизор, Dolby Home Theatre v4 и живот на батерията до 9 часа.

ThinkPad Yoga

С дизайна flip & fold, ThinkPad Yoga 12.5“ е направен от магнезиева сплав и дава избор между Corning Gorilla Glass HD IPS или FHD IPS екран с Windows 8.1.

ThinkPad Yoga има lift and lock система в режим таблет. Тя автоматично повдига и заключва клавишите на клавиатурата. Освен това Yoga включва ThinkPad клавиатура с възможност за подсветка и NFC.

Моделът предоставя избор на процесори до четвърто поколение Intel Core i7, твърд диск до 1 TB, както и батерия, която издържа един ден. ThinkPad Yoga реагира и на гласови команди.

Препоръчителната цена на Lenovo Yoga 2 Pro и ThinkPad Yoga е съответно $1,099.99 и $949. Yoga 2 Pro ще бъде наличен в началото на октомври, а ThinkPad Yoga ще бъде наличен в края на ноември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *