Ericsson пръв по пазарен дял, реализиран от оперативни технологии

Ето и нещо за хората занимаващи се с комуникационни услуги.
Ericsson съобщи, че е обявен за световен лидер по приходи от оперативни технологии, предназначени за доставчици на комуникационни услуги, в доклада на Gartner, обявяващ резултатите от анализа на пазарните дялове за 2013: Communications Service Provider (CSP) Operational Technology, Worldwide, 2013.
Според доклада, който обхваща доставчици на мрежова инфраструктура и системи за управление на телекоми, като анализира пазарни дялове за услуги за мрежова инфраструктура, по приходи от софтуер и софтуерни услуги Ericsson се позиционира на първо място по пазарен дял за 2013 г.
Докладът на Gartner относно пазарния дял, реализиран от оперативни технологии, предназначени за обслужване на доставчици на комуникационни услуги (CSP) в световен мащаб, обхваща всички решения на доставчици, които са проектирани специално за работа по CSP вертикалата, включително мрежа и мрежови услуги, както и инфраструктура и софтуерни приложения и услуги. Докладът изключва решения, които не са специфични за CSP, дори ако произхождат от CSP, като например решения за центрове за данни и мобилни телефони.
Пълния доклад можете да прочетете тук: Market Share Analysis: Communications Service Provider Operational Technology, Worldwide, 2013 / G00260989

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *