Фотоконкурс „Моето историческо лято“

На вниманието на всички любители на фотографията.

„Българска история“и VIVACOMобявиха фотоконкурсът „Моето историческо лято“, който ще се проведе на интернет страницата на „Българска история“ и ще e отворен за участие до 24 август.

Всеки, желаещ да се включи в него, трябва да изпрати собствена авторска снимка от пътуване в България до място, свързано с родната ни история. Голямата награда в конкурса – фотоапарат Nikon, модел от 2014 .г, е осигурена от VIVACOM.

„Моето историческо лято“ ще протече в два етапа. Първият от тях ще продължи до 24 август, като през това време всеки ще може да изпраща снимките си на адрес igra@bulgarianhistory.org. Всяка неделя изпратените фотографии през изминалата седмица ще бъдат публикувани в специален албум в страницата на „Българска история“. През цялото време посетителите на сайта ще имат правото да гласуват за снимките, които им харесват най-много.

Вторият етап на конкурса ще се проведе между 24 август и 1 септември, като по време на него журито, съставено от екипа на „Българска история“ и VIVACOM, ще излъчи победителите измежду първите 10 снимки, събрали най-много харесвания в албума „Моето историческо лято“ за целия период. Победителят, класиран на първо място, ще получи фотоапарат Nikon.Следващите трима участници, класирани на втора, трета и четвърта позиция, ще спечелят книгата „Опознай България“.

От тази година VIVACOM е основен партньор на инициативата „Българска история“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *