Нов климатик от LG с акцент към дизайна

ARTCOOL Stylist Inverter V е най-новият климатик на LG с опростен и хармоничен дизайн, който събира в едно кръгли елементи с традиционната квадратна форма на уреда.

ARTCOOL Stylist има светлинна функция. Рано сутрин климатикът може да произвежда меко и топло сияние, а общо са налични осем цветови схеми, които потребителите могат да настройват за различни части от деня. Светлинната функция има и предварително програмируеми сезонни сценарии, както и „пулс“ режим за предоставяне на обратна връзка.

Дизайнерите на LG поставят изходните дефлектори зад предния панел. Това решение го прави най-тънкия климатик, който в момента е на пазара.

Изследване на компанията показва, че хората предпочитат недиректно охлаждане, отколкото да са изложени на директна въздушна струя. От тази информация за потребителите, LG разработва функцията 3-way Soft Airflow, която разпределя въздуха на ляво, на дясно и надолу вместо направо.

Дистанционното е с кръгла форма, която съответства на същия мотив, намиращ се на предния панел на климатика. Интерфейсът наподобява този на смартфон и поддържа множество интерактивни режими.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *