The Serial Killers с нова дата и място

Концертът в София на новия проект The Serial Killers, обединяващ B Real & Julio G от Cypress Hill заедно с X Zibit и Demrick, щe бъде преместен с един ден от обявената дата. Събитието ще се проведе на 11 септември. Мястото на шоуто също претърпява промяна. Новата локация на хип хоп партито е столичния клуб Mixtape5.

B Real, X Zibit и Demrick ще стъпят на родна територия още на 8 септември. Промяната в датата се дължи на факта, че B-Real предприема мини българско турне като част от High Summer 2014 – на 9-и септември в Клуб OXYGEN в Слънчев Бряг и на 10-и в Клуб XTRAVAGANZA.  

Вратите за концерта на The Serial Killers отварят в 21:00 часа. Единичната цена на билет за концерта на The SERIAL KILLERS е 30 лв. На място цената ще е 35лв.

B Real  от  Cypress Hill ще продължи в софийския клуб Sugar с тематичния си диджей сет “Dr. Greenthumb”. Входът за афтър партито е 15 лева.

Закупените до момента билети за 10-ти септември остават валидни за новата дата и място, а желаещите да го върнат могат да се обърнат към билетопродавача, от който са го закупили.
Билети за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic, TicketPortal и TicketPro, както и на касите в партньорските мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *