Brother демонстрира у нас печатащо устройство за до 100 страници в минута

Вчера 26.09 Brother България представи актуална информация за пазара на печатащи устройства в България и демонстрира някои от най-иновативните си технологии, насочени към бизнес потребителите.

Според данни на IDC за продажбите на печатащи устройства на българския пазар Brother е марка номер две в страната по общ обем на продажбите. Същата пазарна позиция брандът заема и при скенерите за документи.

По време на събитието беше представен принтерът HL-S7000DN, който отпечатва 100 страници в минута, без значение текст или изображения. Това се постига благодарение на линейна печатаща глава, която покрива цялата ширина на страницата и впръсква мастило от над 5000 дюзи едновременно. Принтерът HL-S7000DN може да бъде зареден с до 2100 страници хартия и да отпечата до 30 000 страници, без нужда от смяна на консуматива.

За илюстрация на възможностите на принтера беше използвано класическото произведение „Война и мир“. 1540-те страници на творбата могат да бъдат отпечатани на Brother HL-S7000DN за по-малко от 7 минути и половина и това ще струва 9,24 лв. като разход на мастило. Отпечатаните страници са устойчиви на намокряне, благодарение на специални защитен слой, който се полага при печата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *