Раздадоха първите стипендии за магистърската програма „Бизнес анализ и ERP системи“

Вече са раздадени първите стипендии за магистърската програма „Бизнес анализ и ERP системи“ на ERP Academy и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Финансовата подкрепа за студентите е осигурена както от ERP Academy и от ВУЗФ, така и от компаниите – партньори по проекта ERP.BG, Балкан Сървисис и Тим ВИЖЪН.

Организаторите споделиха, че нараства броят на младите хора, интересуващи се от новата специалност, която им предлага теоретична и практическа подготовка, както и кариера в една от най-перспективните области на пазара на труда – бизнес софтуера.

Припомняме, че първата по рода си магистратура по бизнес софтуер у нас не подготвя ИТ кадри, а специалисти по внедряване, поддръжка и продажби на системи за управление на бизнеса.

Лекциите ще позволят на студентите да навлязат в най-важните подсегменти на бизнес софтуера като ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BPM (Business Process Management), BI (Business Intelligence), обединените комуникации (unified communications), мобилните приложения, „Интернет на нещата“ (Internet of Things) и др. Обучаваните студенти ще получат възможност да се запознаят с най-популярните системи за управление на бизнеса, създадени от български и чуждестранни разработчици, както и да изучават други важни научни сфери като счетоводство и финанси, икономика и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *