Call of Duty Black Ops III в мултиплейър за първи път на Gamescom

NVIDIA очаква своите феновете на най-мащабното гейминг изложение Gamescom (в зала 8, C40 / B41), в периода от 6 до 9 август 2015 в Кьолн, Германия, за да изпробват премиерната Call of Duty Black Ops III.

Геймърите, които ще играят новата компютърна игра на щанда на NVIDIA ще получат код, с който ще получат възможност да се запишат за бета програмата на Call of Duty Black Ops III. Този код ще осигури достъп до играта по време на нейното тестване, както и възможност да предоставят обратна връзка, която ще допринесе за окончателния завършен вид на играта.

Call of Duty Black Ops III ще бъде представена на Gamescom на 4K монитори и ще се задвижва от графични карти NVIDIA GeForce Titan X в режим SLI.

След оптимизацията на Call of Duty Black Ops III за PC, NVIDIA ще окаже подкрепа за техническите и визуални ефекти, както и интеграцията на най-новите специални ефекти в играта.

Лансирането на най-новата част на серията Black Ops се оказа най-голямото развлекателно събитие на годината, а заглавието се превърна в най-популярната онлайн игра на своето поколение.

Call of Duty е много повече от забавна игра. Франчайза Call of Duty непрекъснато представя нови интерактивни и вълнуващи игри, отличавайки се с разнообразие, мултиплейърен режим, както и иновативен Zombie режим – всички в стил first person shooter.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *