NVIDIA представя ново гейминг изживяване, VR, DirectX 12 и SHIELD на Gamescom

Тази седмица на Gamescom NVIDIA представя Call of Duty Black Ops III в мултиплейър режим, монитори с NVIDIA G-Sync, най-новият модел графичен процесор GeForce GTX, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, нови VR технологии от HTC и Oculus и сцена пълна с издатели и партньори, които ще представят най-новите игри и гейминг съоръжения.

Европейският дебют на set-tp box-а NVIDIA SHIELD Android TV е сред атракциите на щанда на NVIDIA. Устройството има 4K възможности за изображения, стрийминг и осигурява достъп до най-новите Android игри.


Графичните процесори NVIDIA ще бъдат използвани при демонстрациите на най-горещите игри с невероятни специални ефекти, а присъстващите геймърите ще се насладят на демонстрациите на VR на NVIDIA по време на събитието. HTC Vive ще представи VR NVIDIA Balloon, Food Maker, Tiltbrush и Aperture (Portal). Oculus ще представи Valkyrie и Airmech Eve, докато Microsoft ще посреща посетители в света на Fable и Gigantic, които се задвижват от DirectX 12 със системи NVIDIA. Също така Gaijin ще представи NVIDIA PhysX Destruction за новата MMO combat, налична безплатно- онлайн.

Геймърите ще имат възможност да играят Call of Duty: Black Ops III за PC в мултиплейър режим на щанда на NVIDIA. Тази година най-важния аспект на франчайза е мултиплейърният опит, с участието на нова система за движение. Специализирани герои с уникални оръжия и способности, както и нови инструменти за персонализиране ще ускорят темпото на битките.

На щанда на NVIDIA можете да играете в мрежа на 4K монитори NVIDIA G SYNC, предоставена от Acer и оборудвани с NVIDIA GeForceTitan X GPU в SLI. можете да играете в режим мултиплейър на 4K NVIDIA G SYNC монитори, предоставени от Acer и захранвани с NVIDIA GeForce Titan X в SLI. Феновете, които желаят да отделят внимание на щанда и играят, ще получат код за играта Call of Duty Black Ops III – Multiplayer Beta, която излиза по-късно през август.

Ubisoft ще представи дългоочакваната Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, най- чаканата игра от серията Tom Clancy и най- добрата отборна игра от типа “тактически битки“. На Gamescom, геймърите ще се насладят на игрите благодарение на многонаграждаваните NVIDIA GeForce GTX 980 Ti GPU. Тези, които играят, ще имат възможност да получат покана да играят новата затворена бета версия, която ще излезе скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *