TP-LINK и Google пускат рутер с иновативна антена

TP-LINK в партньорство с Google представи OnHub, иновативен Wi-Fi маршрутизатор, предназначен да генерира по-бърза, по-безопасна и по-лесна за използване безжична мрежа, както и да осигури по- плавна връзка, съвместима с най-новите технологии в едно домакинство.

OnHub предлага решение на някои от най-значимите предизвикателства, свързани с Wi-Fi мрежите в днешно време. Той е проектиран да работи на открито, има по-малко кабели и корпус, който ги запазва, деликатно и полезно осветление. Дизайнът на уникалната кръгова антена е проектиран така, че OnHub да разполага с 13 интергриани вътрешни антени, чието предназначение е да намалява смущенията и да оптимизира връзката. Устройството е оборудвано с интелигентен софтуер, който постоянно подобрява използването безжичната мрежа. По този начин, рутерът търси най- малко натоварения Wi-Fi канал за оптимална производителност на мрежата.

OnHub се управлява с мобилното приложение Google On, за по-лесно конфигуриране и управление на Wi-Fi мрежата. По време на първоначлната конфигурация, OnHub намира необходимите настройки за най-добра работа във вашия дом, и впоследствие ги регулира така, че мрежата да работи на максимални параметри.

Рутерът е проектиран сам да оптимизира ефективността си с течение на времето, като автоматично инсталира нови функции и последните актуализации на защита. OnHub е съвместим и с най-новите технологии и протоколи за комуникация, като Bluetooth Smart, Weave и IEEE 802.15.4, и може да поддържа увечаващ се брой интелигентни устройства в дома.

От днес OnHub е на разположение за продажба с предварителна заявка в САЩ, на цена от 199 щатски долара.