TP-LINK пуска на пазара универсална външна батерия PB50

Производителят на мрежово и комуникационно оборудване TP-LINK пуска на пазара новата универсална външна батерия PB50 с капацитет 10000 mAh. Батерията е с компактен и елегантен дизайн и е съвместима с повечето USB зарядни устройства, които имат входно напрежение 5V, включително iPhone, iPad и повечето Android OS базирани устройства.

Двата USB порта от 5V/2A и съответно 5V/1A позволяват да се зареждат едновременно до две устройства. Батерията е снабдена с 4 светодиодни индикатора, които информират за нивото на оставащия заряд. В зависимост от размера и капацитета на батерията на устройството, то може да бъде напълно заредено до пет пъти. PB50 поддържа до 500 цикъла на зареждане/разреждане.


Като допълнение, универсалната външна батерия разполага със защита от прегряване, късо съединение, прекомерно разреждане или презареждане. Батерията Power Bank 50 открива и автоматично регулира изходният ток в зависимост от нуждите на зареждане на свързаните устройства. С устройството могат да се зареждат както смартфони, така и устройства като таблети, лаптопи, игрови конзоли и други. Батерията може да се презарежда или чрез микро USB кабел директно от лаптоп, или с помощта на USB адаптер чрез електрически контакт.

Универсалната външна батерия PB50 ще е на разположение в края на месец октомври на цена от 95 лв с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *