App преглед: Phyre – за по-лесно пазаруване

Както за търговските вериги, така и за доста потребители промоционалните продукти дават възможност за постигане на повече продажби за първите и начин за спестяване на вторите.

Новото българско мобилно приложение Phyre прави доста по-лесно от потребителска гледна точка да сте в крак с актуалните предложения в големите търговски вериги у нас.

Интерфейсът на приложението е доста изчистен и по предназначение, а основните възможности са доста полезни.


Първият раздел в приложението е “Моите карти” тук можете да въведете вашите клиентски карти, чрез които ползвате отстъпки. Доста удобна възможност, тъй като няма да ви се налага да носите самите карти с вас. Приложението засича картата ви чрез баркода, а ако няма такъв можете да го въведете ръчно. Все пак е хубаво да проверите къде се изисква физически да си носите картата.

На следващо място е основният раздел на приложението – “Всички намаления”. Това е мястото където можете да прегледате промоционалните предложения на различните вериги. В момента са налични два раздела – хранителни продукти и козметика (и редица подкатегории), но скоро можем да очакваме нови такива. Освен в двете основни категории можете да сортирате продуктите и в зависимост от търговската верига в която се предлагат.

При отваряне на списъка с предлагани продукти веднага разполагате с най-важната информация – цена и оставащи дни от промоцията. Освен това можете да прегледате и допълнителна продуктова информация при натискане на съответния продукт.

Както от списъка, така и директно при разглеждане на продукта можете да го добавите в секция “Любими” това е и следващият раздел в приложението.

В този раздел както е и логично имате бърз достъп до избраните от вас продукти. Това улеснява ориентацията когато стигнете до самия магазин или следенето на това до кога имате възможност да се възползвате от предложението.

Последната секция е профил и от тук можете да въведете данните си или да смените езика на приложението – Български или Английски. Освен това има връзка към Facebook страницата на Phyre и възможност за споделяне на приложението с приятели. В профила можете и да изберете да виждате само намаленията, които важат за вашите регистрирани карти.

Приложението е доста приятно, лесно за използване и свикване, а може да бъде и полезно, ако следите за специалните предложения на включените търговски вериги.

Можете да свалите Phyre за Android или iOS и да харесате страницата им във Facebook.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *