Макс подарява стартов пакет за Voicer на всички свои клиенти

Макс обяви, че подарява безплатно на всички свои клиенти стартов пакет за гласовата услуга Voicer, с 5 лв. за разговори и бонус 1000 Mb интернет трафик на максимална скорост.

Наскоро компанията представи своите гласови услуги в страната и сега осигурява възможност на всички свои потребители да тестват новата й услуга през интернет. Моят преглед на услугата можете да прегледате тук.

Voicer е предплатена гласова услуга за смартфони или таблети с Android и iOS. Тя се използва през софтуерно приложение и предлага качествени аудио и видео разговори, изпращане на видео и текстови съобщения през супер бързата 4G LTE мрежа на Макс, както и през всяка налична интернет връзка – 3G и WiFi. Потребителите получават услугата с номер от номерационния план на Макс (започващ с +359 999) или с пренесен такъв от друг български оператор, необходим за нейното активиране. През Voicer са възможни входящи и изходящи разговори от и към всички мобилни и фиксирани номера в България, както и в чужбина. Разговорите в мрежата на Voicer са неограничени, а цената към всички мобилни и фиксирани мрежи в България е 0,05 лв./мин. Всеки потребител може да тества и използва услугата на до 5 крайни устройства.

До края на годината всички настоящи и бъдещи клиенти на Макс могат да получат своя тестови стартов пакет Voicer безплатно в търговските обекти на компанията, онлайн на http://www.maxtelecom.bg/ или на тел. 0 999 111.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *