Вземете играта Space Hack безплатно [Изтекла]

Днес, от indiegala ви дават възможността да добавите играта Space Hack във вашата Steam библиотека безплатно. Накратко играта е RPG с космическа тематика.
Как да вземем своя ключ?
Преди да се насочите към сайта на indiegala, имайте предвид, че ще трябва да се присъедините към тяхната Steam група, ако това е проблем за вас, за съжаление няма да може да се възползвате. Ако ли пък не, ето какво трябва да направите.

Посетете www.indiegala.com/store и се присъединете към тяхната група, като може да направите това с кликване върху познатата икона в десния горен ъгъл на уеб страницата им.
След като сте постигнали това, вече сте на няколко крачки да имате ново RPG за летните дни. На спомената вече уеб страница, почти накрая ще откриете следния прозорец: GRAB A SPACE HACK FREE STEAM KEY NOW!, където в полето ще трябва да въведете вашия имейл адрес.

След като изпълните и тази част, то ако сте логнати в техния сайт, отидете в Bundles library и после в Indiegala Giveaways и там ще откриете Space Hack. Оттук ще можете и да вземете своя ключ за активиране на играта в Steam.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *