VIVACOM и швейцарската pCloud с иновативен проект за българския пазар

Тази седмица стартира първото по рода си партньорство на българския пазар – българският телеком VIVACOM и швейцарската компания за облачни услуги pCloud обединиха усилия и ще предложат услуга, която дава достъп на потребителите до облачно пространство и бърза интернет връзка.

Приложението VIVA pCloud дава достъп до 128 GB облачно пространство, като част от избрани планова от тарифните линии Smart и iTraffic. На клиентите на всички останали планове на VIVACOM, VIVA pCloud 128 GB ще се предлага с месечен абонамент от 2,99 лв./месец.

„Приложението VIVA pCloud дава на нашите клиенти достъп до облачна услуга: повече място за съхранение и споделяне на снимки, видео клипове, музикални и други файлове, както и постоянен достъп до тях от всяко устройство и по всяко време“ – сподели Тунио Зафер, главен изпълнителен директор на pCloud. „80% от случаите, когато човек изгуби информацията си, са: 44% – забравени смартфони, 25% – откраднати, и 31% – унищожени телефони. С VIVA pCloud нашите клиенти могат да избегнат всяка една от тези ситуации“, допълни още г-н Зафер.

Приложението може да бъде свалено от VIVA Apps на всяко Android устройство, a за да го използвате за iOS трябва да изтеглите приложението през Apple AppStore и да се регистрирате преди това на сайта www.pcloud.com/vivapcloud.

Двете компании заявиха, че в зависимост от резултатите от сътрудничеството планират по-мащабно партньорство, насочено към решения за българския бизнес.

Новият пакет VIVA pCloud е достъпен от 15 февруари в търговската мрежа на VIVACOM.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *