EXIT и VIBER обявяват конкурс за стикери

Музикалният фестивал EXIT и Viber обявиха началото на съвместния си световен конкурс за дизайн на стикери – “My EXIT Adventure”.

Целта на конкурса за дизайн на Viber стикери “My EXIT Adventure” е да стигне до творческите умове в целия свят и да види как те интерпретират EXIT Adventure. Конкурсът ще се проведе на творческата платформа Talenthouse, която осигурява на независимите творци от цял свят пряк достъп до креативни брийфове от водещи марки, агенции и икони от развлекателната индустрия. Избраният от журито творец ще получи $3000, а проектът му ще се превърне в колекция от дигитални стикери, които ще могат да бъдат сваляни във Viber. Четирима дизайнери с най-високи заслуги, определени от конкурсната комисия, ще бъдат наградени с по $500. Всички те ще получат и билети за EXIT Adventure, а победителят в конкурса ще бъде поканен да пътува и да изпита приключението EXIT Adventure с останалата част от творческия екип, като ще ползва и VIP достъп до изхода на сцената и зад сцената.

Официалната страница на конкурса за дизайн на стикери „My Exit Adventure”: https://www.talenthouse.com/i/create-a-viber-sticker-pack-inspired-by-exit-adventure-bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *