Мтел обяви нови промо условия за плановете си „Безкрай“

От края на миналата седмица плановете Мтел безкрай са с промоционални условия и включват национални минути за разговори и допълнителни мегабайти за сърфиране в Интернет, които клиентите могат ползват освен у нас, и в роуминг в Европейския съюз (ЕС).

Месечните такси на промоционалните планове започват от 15,99 лева и стигат до 69,99 лева.

Мтел безкрай М струва 15,99 лева на месец и включва неограничени разговори в мобилната мрежа на Мтел, 400 минути към други мобилни мрежи у нас и за роуминг в ЕС, както и 400 MB мобилен Интернет за България и за ЕС. Месечната такса на Мтел безкрай L е 19,99 лева, като в плана има неограничени минути към мобилната мрежа на Мтел, 1000 минути към други мобилни мрежи у нас и за роуминг в ЕС, както и 1000 MB за сърфиране в България и в ЕС. Мтел безкрай XL струва 23,99 лева и с него клиентите могат да говорят неограничено в мобилната мрежа на Мтел, както и да получат 1500 минути към други мобилни мрежи, които да ползват в роуминг в ЕС, заедно с 1 500 МВ за мобилен Интернет у нас и в ЕС. Плановете Мтел безкрай 2XL и 3XL са на цени 33,99 лева и 69,99 лева. В тях са включени неограничени минути към всички мобилни мрежи у нас, част от които могат да бъдат ползвани и в роуминг – разговорите в ЕС не следва да надвишават 1500 минути. Включените в Мтел безкрай 2XL мегабайти за България са 8000, а в Мтел безкрай 3XL – 15 000. И в двете тарифи за дейта трафик в ЕС са включени до 1500 мегабайта. В Мтел безкрай 3XL има също и до 1500 SMS-а в роуминг.

Според анкета в сайта на Мтел близо половината от пътуващите в момента не ползват мобилен Интернет в чужбина, а 20 на сто не разговарят по мобилен телефон. Почти половината от попълнилите анкетата разчитат на включените роуминг минути в абонаментния им план или си купуват допълнителен пакет за разговори в роуминг, като обаждането е предпочитан начини за връзка с близките за 61 на сто от анкетираните. Много хора избират да се свържат с близките си и чрез някое от популярните Интернет чат приложения (65%), като процентът на тези, които ги предпочитат, е най-висок сред хората на възраст между 19 и 39 години. Въпреки популярността на приложенията, почти половината (48%) от попълнилите анкетата са посочили, че не ползват мобилен интернет, когато пътуват извън България.

Планираната от ЕК дата за окончателно отпадане на допълнителните такси за роуминг услуги в ЕС е юли 2017 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *