Lenovo и VIVACOM връщат Motorola на българския пазар

Брандът Motorola познат у нас през вече не чак толкова близкото минало е на път отново да бъде представен на българския пазар подобаващо.

От 2014-та марката е собственост на Lenovo, а сега китайската компания майка започва лансирането у нас в сътрудничество с VIVACOM.

МОТО, както наскоро се преименува брандът, ще бъде предлаган в мрежата на телекома с три модела в различен клас – Moto G 16GB, Moto X Play и флагмана Moto X Force.

Moto X Force се отличава с 5.4” AMOLED дисплей, 21 MP основна и 5 MP селфи камера, четириядрен 2.0GHz & четириядрен 1.5GHz чипсет, 3GB RAM и Android v5.1.1 (Lollipop). Моделът е с „нечуплив дисплей“ и с отблъскващо водата нано покритие, като вече се предлага на цена от 38.90 лв. на месец със Smart XL в магазините на VIVACOM.

Водо- и прахоустойчивият Moto X Play е смартфонът с най-големия full HD дисплей в серията – 5.5″. Разполага с четириядрен 1.7GHz & четириядрен 1.0GHz чипсет и 2GB RAM памет. Основната му камера е 21 MP, а селфи камерата – 5MP. Операционната система е Android v5.1.1 (Lollipop). Moto X Play ще се предлага от средата на април на цена от 17.90 лв. на месец с план Smart XL, в бял и черен цвят.

VIVACOM ще предлага и новия водо- и прахоустойчив (по стандарта IPX 7) Moto G 16GB от края на април. Смартфонът е с 16GB вградена памет, четириядрен 1.4GHz процесор и 1GB RAM. Дисплеят е 5.0″, с HD резолюция. Моделът е оборудван с 13MP основна и 5MP селфи камера, операционната му система е Android v5.1 (Lollipop) и ще може да бъде открит в бял и черен цвят. VIVACOM ще предлага Moto G 16GB за 9.90 лв. на месец със Smart XL.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.