Теленор с промоционално предложение за HBO GO

От днес 18.04, всички частни клиенти на Теленор, които активират допълнителен пакет за достъп до HBO GO, ще могат да ползват услугата безплатно до 31 май.

Потребителите, активирали допълнителен пакет HBO GO по време на промоцията ще имат безплатен достъп до цялото съдържание на услугата, включително и дългоочаквания нов сезон на сериала „Игра на тронове“, както и до още над 2 500 часа филми, сериали и предавания чрез мобилен телефон, таблет, смарт телевизор или компютър. Не е необходимо потребителите да имат абонамент за HBO филмов пакет към своя доставчик на кабелна или сателитна телевизия. Десет от потребителите, които са активирали допълнителен пакет за достъп до HBO GO и са се регистрирали в услугата по време на промоционалния период, ще бъдат избрани със специална томбола и ще спечелят и смартфон Samsung Galaxy A5 (2016).

Промоцията е валидна за всички частни клиенти на абонаментните планове за гласови услуги и мобилен интернет на Теленор като абонатите, които вече имат активиран допълнителен пакет HBO GO от Теленор, също ще ползват услугата безплатно до 31 май.

След 31 май, клиентите активирали допълнителен пакет HBO GO по време на промоцията, могат да продължат да ползват услугата на обичайната цена от 7,99 лв. на месец, като Теленор ще ги информира за изтичането на промоционалния период чрез SMS. Прекъсването на абонамента за услугата е възможно по всяко време и без неустойки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *