Мтел предлага ново портфолио от допълнителни пакети към тарифните си планове

Мтел предлага на своите клиенти ново портфолио от допълнителни пакети за разговори в страната и чужбина, SMS-и и мобилен интернет. Чрез тях потребителите ще могат да променят своите тарифни планове в зависимост от нуждите си.

Клиентите на телекома могат да добавят 5000 минути към фиксираната или мобилната мрежа на Мтел, до 90 минути за международни разговори, до 150 минути за национални и международни разговори, до 300 SMS-а в мрежата на Мтел, до 5 допълнителни номера от групата „Семейство и приятели“ и до 1500 МВ мобилен интернет с достъп до 4G. Цените на пакетите са от 3,99 лева до 7,99 лева на месец.

Екстрите са с 2-годишен абонамент, като с тяхното активиране се удължава абонамента за основния тарифен план с 24 месеца.

След изчерпването на мегабайтите на максимална скорост, които клиентът има включени в своя тарифен план, той може да се възползва и от още един специален пакет за интернет. С него потребителите добавят Екстра 100 MB на максимална скорост за 1 лев. В рамките на месечния си таксуващ период, те могат да ползват до 5 броя от тази екстра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *