Мтел започва предварителна продажба на Samsung Galaxy Note7

Мтел започва предварителна продажба на най-новия модел на Samsung от серията Note – Galaxy Note7. Потребителите ще могат да купят смартфона през сайта на телекома от утре, 16 август, до 30 август. Всеки, който направи покупка в този период, ще получи телефона на 13 септември, три дни преди официалния старт на продажбите му в България.

Цената на Samsung Galaxy Note7 е 49,99 лева на месец или 1099,99 лева в брой с тарифния план Мтел безкрай 3XL. Устройството разполага с иновативна система за отключване с поглед, благодарение на вградения скенер, който разпознава ириса на своя притежател. Сред останалите новости е, че смартфонът е първият модел от серията Note със сертификат IP68, който гарантира че устройството е прахо- и водоустойчиво.

Традиционно за серията Note е и стилусът S-Pen, който в Note7 е подобрен, а сред останалите му характеристики са 5,7“ извит QHD Super AMOLED дисплей, батерия с капацитет 3,500 mAh, 12MP основната камера с технология Dual Pixel, предна камера 5MP, 64GB памет за съхранение, 8-ядрен процесор и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.