Обичате ли да пътувате с влак? [The Final Station]

Хората, които ме познават знаят, че винаги избирам железопътния транспорт при възможност. Питате се защо? Ще ви кажа, винаги може да станеш, да се разтъпчеш…
Освен това, оказва се, че влакът е много удобно средство за предвижване, когато всичко покрай теб рухва, и се намираш в средата на един умиращ свят.

И така, нека спрем с прелюдията и се насочим към нашата финална спирка. Или с други думи, какво прави The Final Station интересно предложение за свободното ви време.
Лично за мен играта се характеризира с три основни положителни черти, а както добре помним слогана на рекламата, и в този случай се оказва точно на място, получавайки се една невероятно съблазнителна комбинация.

Кои са тези три черти… На първо място, приятната за окото графика, която неминуемо ще ви грабне, или поне това се случи с мен.
Второ, това е самият геймплей, която съчетава в една игра, два коренно различни игрови механизма – пътуването с влак и посещението на определен брой спирки (повече от 30), преди да достигнете финалната.
В първата част, ще трябва да разчитате на своите умения, за да поддържате влака в работещо състояние, и да се грижете за пасажерите, които са решили да поемат изпълнения с предизвикателства път до финалната точка. Във втората, както сами ще откриете е, че на този етап само едно нещо има значение, а именно колко добре се справяте с оръжието.

Успех, и надявам се, че ще се видим на последната спирка.

Предупреждение: пътуването е доста кратко, така че може би ще поискате да изчакате до появата на промоционални цени, за да закупите билета си за това пътуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *