Moto Z и Moto Z Play вече и в България

Двата нови смартфона на Lenovo с бранда Moto – Z и по-достъпния му вариант Z Play вече налични и у нас.

Lenovo Bulgaria, осигурява на българските потребители не само смартфоните, но и пълната гама модове, няколко седмици след официалното стартиране на продажбите в САЩ.

Moto Mods са специално разработени “гръбчета”, прикрепящи се с магнит към задната част на смартфоните от Z серията, които добавят допълнителни функционалности. Модулът, привличащ най-много погледи върху себе си до момента, е Hasselblad True Zoom, който добавя 10x оптично приближаване към обекта.

JBL SoundBoost високоговорителят е следващата интересна разработка от серията, която предоставя стерео звук от два 3W говорителя. Този модул идва с вградена стойка и батерия за до 10-часова издръжливост.

Moto Z е изработен от устойчив алуминий и стомана и е тънък 5.2 милиметра. Той идва с 5.5-инчов Quad HD AMOLED дисплей, четириядрен 1.6 GHz процесор, 13-мегапикселова задна и 5-мегапикселова предна камера с оптична стабилизация на изображението (OIS) и LED светкавици.

Moto Z Play се отличава с 3510 mAh батерия и технология за бързо зареждане, той е с 5.5” Super AMOLED дисплей, осемядрения 2.0 GHz процесор и 16-мегапикселова задна и 5-мегапикселова предна камера. Moto Z и Moto Z Play идват с операционна система Android Marshmallow.

Теленор и Lenovo Exclusive Store вече предлагат Moto Z и Moto Z Play в черно. Цените на устройствата в Теленор са съответно от 49,59 лв. и 39,59 лв. на месец с договор за абонаментния план Теленор Нонстоп 30.99. В Lenovo Exclusive Store Moto Z е на цена 1299 лв, а Moto Z Play – 849 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *