ADATA пуска гама адаптери и хъбове с USB-C

ADATA обяви пазарния дебют на няколко устройства с новия USB-C стандарт. Те позволяват употреба с конектори като USB-A и HDMI, както и с класическите VGA (D-sub) плъгове. Реверсивният конектор позволява по-бърз трансфер на информация и по-високо качество на трансмисия на сигнала.

USB-C OTG четец и USB-C хъб

USB-C OTG четецът комбинира USB-C, USB-A и microSD/SDXC/SDHC поддръжка в един компактен продукт. USB-C хъбът разполага с USB-C, USB-A и HDMI портове и също така позволява зареждане на устройствата. Чрез HDMI порта може да се възпрозвежда съдържание от устройства като лаптопи и смартфони на телевизори, а включването на USB-A осигурява съвместимост с широка гама продукти.

USB-C към HDMI и VGA

ADATA също така предлага и адаптери, които конвертират дигиталното и аналогово съдържание от USB-C към устройства с HDMI и VGA. Продуктите позволяват видео свързване от смартфони, лаптопи, таблети и други устройства с USB-C към фактически всяко устройство с вход за видео, включително телевизори, сет топ боксове, игрови конзоли и аудио/видео приемници. USB-C към VGA преходникът от своя страна е подходящ за потребители, на които се налага да работят с проектори.

USB-C кабел и адаптер

USB-C кабелите на ADATA са направени от издръжливи материали, които предпазват от увреждане в следствие на огъване, извиване или дърпане на кабела. Благодарение на E-MARK контролера, кабелът може да се използва за връзка към захранващи източници с мощност до 100 вата. Това осигурява ускорено зареждане на устройството и позволява достигането на пълната скорост, на която е способна USB 3.1 Gen 2 технологията за UHD 4K видео възпроизвеждане. В допълнение, ADATA пуска на пазара и компактни USB-C към USB-A адаптери, конвертиращи всеки от USB-A кабели към реверсивния USB-C стандарт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *