Мтел предлага Huawei nova за 19,99 лева на месец

Мтел предлага новия смартфон Huawei nova само за 19,99 лева на месец заедно с абонаментния план Мтел безкрай 3XL или 399,99 лева в брой. Потребителите могат да вземат достъпното 4G устройство при подписване на двугодишен договор. Huawei са успели да изведат дизайна на следващо ниво, където естественото се среща с модерното в една съвършена симбиоза. Huawei nova притежава елегантен минималистичен дизайн, предназначен за тези, които искат да се отличават. Освен изключителния външен вид Huawei nova предоставя и отлични възможности на достъпна цена.

Huawei nova разполага с 5-инчов екран с FHD разделителна способност от 1920х1080 пиксела. Осемядреният процесор Snapdragon 625 на Qualcomm предлага бърза и безпроблемна работа с включени няколко приложения. Huawei nova може да ползва LTE връзка, което позволява на потребителите да се възползват от бързата 4G мрежа на Мтел.

Основната задна камера на телефона е 12MP и разполага с LED светкавица, докато предната е 8MP, която е предостатъчна за снимане на селфита или за видеоконферентни разговори. Huawei nova е един от смартфоните, който приема новия стандарт USB-C позволяващ по-бърз трансфер на данни, както и по-бързо зареждане на батерията.

Също така, смартфонът разполага с вграден сензор за пръстови отпечатъци, разположен на задния капак. Тази екстра доскоро беше достъпна само за флагманските модели. Чрез него потребителите ще могат да ползват по най-сигурния начин своя телефон. Както и ще направи мобилните разплащания лесни, без да дават излишни притеснения на потребителите, в случай на кражба или загубване на мобилното устройство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *