В настроение ли сте да разрешавате загадки? [Lara Croft GO]

Обичате загадките и в същото време изпитвате топли чувства към Lara Croft? То тогава следващото ни петъчно предложение несъмнено ще ви допадне.

Lara Croft GO е представител на една доста противоречива тенденция, а именно прехвърлянето на мобилни игри в десктоп среда. Дори думата противоречива неотговаря напълно на отношението на много играчи към създалата се ситуация. Причината, затова отношение е простичка – повечето разработчици не полагат допълнителни усилия, за да направят тази трансформация успешна.

В случая с “мобилното издание” на Lara Croft нещата стоят малко по-различно. Това е втората мобилна игра (GO издание, Hitman също преживя мобилна трансформация) на Square Enix която придобива нов живот в десктоп среда и вероятността да ви разочарова не са големи. Играта изглеждаше прекрасно на мобилните платформи, но сравнена с десктоп порта несъмнено отстъпва и това е чудесна новина за компютърните играчи.

И така, след като сме сигурни, че играта няма да ви разочарова визуално, какво можем да кажем за механиката и? Както във визуалния департамент, така и тук място за разочарование няма. Пъзелите, които ще трябва да решавате по пътя си в този много отдавна забравен свят ще ви допаднат със своята естественост.

Единственият сериозен недостатък, за който можем да се сетим е фактът, че играта е кратка и ще ви отнеме от 3 до 5 часа, за да я завършите. Все пак това е приключение, което си заслужава да преживеете, а и в момента играта е с 20% намаление в Стийм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *