Геймърски UltraWide Curved монитор от AOC

AGON AG352UCG е новото предложение за геймъри от AOC. Мониторът е част от AOC AGON серията продукти и идва с малък радиус на извивката от 2000 мм.

Моделът предлага 35″ (88.9 см) VA панел с UltraWide QHD резолюция от 3440 x 1440 пиксела във формат 21:9, който предлага по-широко зрително поле.

В допълнение на високата честота на опресняване на монитора от 100 Hz, модулът NVIDIA G-SYNC, вграден в AOC AGON AG352UCG, синхронизира опресняването на екрана със съвместими графични процесори на NVIDIA. Технологията NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) дава възможност за намаляване на замазването при движение и призрачните ефекти.

Настройките на дисплея и стойката на монитора предлагат многообразие от опции за напасване на AOC AGON AG352UCG към индивидуалните нужди на геймърите. Опцията AOC Shadow Control, например, осветява тъмните зони на изображението и затъмнява ярките части, без да засяга останалото съдържание на екрана. AOC Flicker-Free регулира яркостта на монитора посредством система за задно осветяване с прав ток, което намалява трептенето. Опцията AOC Low Blue Light също намалява потенциално опасната синя светлина с къси дължини на вълната.

AOC Ergo Base стойката предлага настройка по височина, завъртане и накланяне, а удобната дръжка за носене прави лесно транспортирането на AG352UCG до LAN партита и събития. Добавена е и свалящата се стойка за слушалки.

Изгледът на монитора може да бъде адаптиран към индивидуалния вкус на играчи и отбори благодарение на LED светлините на гърба и в долната част на рамката на екрана, които могат да бъдат настроените да светят в три цвята (червен, зелен, син) с три нива на яркост.

AOC AGON AG352UCG ще бъде наличен през март 2017 г. на препоръчителна крайна цена от 1790 лв. с ДДС.

Спецификации на AG352UCG

 

Модел AG352UCG
Дисплей 35″ извит VA 100 Hz
Резолюция 3440 x 1440 пиксела
Технология на синхронизация G-SYNC
Входен сигнал 1 x HDMI

1 x DisplayPort

4 x USB 3.0
Audio out

Microphone in/out

Специални функции AOC Ergo Base (настройка по височина, завъртане, накланяне)

Стерео високоговорители

4 ms GtG време за реакция

2000:1 контрастно съотношение

100% sRGB цветови спектър

Наличен в Европа март 2017
Препоръчителна цена 1790 лв.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *