Resident Evil 7 biohazard – мислите ли, че сте готови затова което предстои?

Мислите ли, че притежавате каквото е необходимо, за да оцелеете? Мислите ли, че сте достатъчно подготвени, за да се изправите пред ужаса, който предстои пред вас?

Смятате, че може да се изправите пред това наистина ужасяващо преживяване и да останете същите? Сега имате шанса да разберете дали това е така.

В началото бе страхът!
Resident Evil 7 biohazard е седмата част в добре познатата поредица имаща за цел да и помогне да поеме в нова посока – курс използващ основата превърнала Resident Evil в незабравимо преживяване за милиони играчи в комбинация с нови подходи, които да превърнат новата игра в едно истинско ужасяващо преживяване. Разбира се, за радост именно на играчите.

Един наистина ужасен ден/историята/
Всички сме преживявали един от онези дни, в които мислим, че всичко и всеки е срещу нас. Но Итан /главният герой/ много бързо осъзнава, че това чувство може да се превърне в реалност – наистина ужасяваща при това. Започвайки играта много бързо осъзнаваме, че Capcom са подготвили той да преживеете най-ужасният ден, който бихме могли да си представим. Разбира се, имайки предвид историята и каква е причината да се озовем пред къщата, където всичко започва, трябва да знаем едва ли му е било особено леко през последните години, търсейки своята изчезнала съпруга.
И тук, озовавайки се в капан, в тази къща на ужасите – започва една брутална игра, в която давате всичко от себе си, за да оцелеете и да се „събудите“ от кошмара, в който сте се озовали. Защото едва ли някой може да повярва, че това, което преживявате /в ролята на главния герой/ може да е реалност. За негов ужас, това не е сън, а брутална реалност, в която нещата ескалират и то на моменти доста бързо.

Но нека не ви губим повече от времето, когато може да се изправите сами пред терора в това ужасяващо преживяване от първо лице. Ако наистина имате смелостта да го направите разбира се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *