Интеграция на MS Office приложения с уеб чрез Glue for Office

Приложенията Word, Excel и Outlook вече могат да бъдат интегрирани в реално време с уеб приложения благодарение на Glue for Office – нов софтуер, който българската ИТ компания Tick42 представи на Bulgaria Web Summit 2017 в София. Инструментът е предназначен за уеб разработчици и вече е наличен за сваляне от продуктовия сайт на компанията.

Glue for Office осигурява интеграция в реално време между тези приложения и вътрешни и външни уеб приложения, разработчиците могат да балансират между нуждите на бизнеса и изискванията на потребителите за пълноценен десктоп софтуер.

На събитието Tick42 демонстрира ползите на Glue for Office за корпоративни потребители. Например един потребител може от имейл от клиент, получен в Outlook, да влезе директно във вътрешно за компанията приложение, което показва детайли за този клиент. След това може веднага да продължи да работи с тези данни в Excel или в друго уеб приложение, без да ги прехвърля ръчно. Компанията показа и как информацията може да се движи и в обратната посока, така че всички редакции, които потребителят направи в своята десктоп среда, да бъдат отразени в уеб приложение, без той да трябва да превключва между отделните приложения.

Продуктовото портфолио на Tick42 включва решения за интеграция в реално време на десктоп приложения, уеб приложения и данни, като повечето са насочени към корпоративни уеб разработчици. Голяма част от клиентите на компанията са във финансовия сектор.

One thought on “Интеграция на MS Office приложения с уеб чрез Glue for Office

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *