Acer e основен партньор на ON! Tube зоната на ON! Fest 2017

Acer обяви, че заедно с гейминг бранда си Predator ще подкрепят ON! Fest – един от най-големите фестивали за градска култура, който се завръща след 3-годишна пауза. Много от подготвените зони и събития ще се случат за първи път в България. ON! Fest 2017 ще се проведе 24 и 25 юни в Интер Експо Център.

Едно от основните пространства на фестивала е ON! Tube зоната, където всеки, който се интересува от това как се създава съдържание в YouTube, ще може да се научи, не от друг, а от самите ПАКТА. В тясно сътрудничество с Acer, геймърите от ПАКТА ще се срещнат и ще дискутират различни теми със своите фенове, ще представят други YouTube стриймъри и ще проведат работилница за това как се създава видео съдържание. През двата дни на фестивала всички посетители на ON! Tube зоната ще могат също така да гледат демонстрационни мачове, да участват в Geek куизове и да гледат Live Vlogs.

Един от всички посетители на ON! Tube зоната ще може да спечели ноутбук ACER Aspire VX 15 – геймърска конфигурация с 10-то поколение GTX видео карта. Единственото условие за участие е да намерите момичетата на Predator в ON! Tube зоната, да попълните талон за участие в томболата, и да стискате палци ПАКТА да изтеглят точно Вашето име. На 25-ти юни печелившият късметлия ще бъде изтеглен на живо от сцената на ON! Tube зоната.

Двама късметлии от посетителите на ON! Tube зоната пък ще имат възможността да си тръгнат с истински фигури в цял ръст на геймърите ShadowHexx и Gothika_47.

Феновете на най-известните български геймъри от ПАКТА ще могат да предизвикат своите любимци да направят всичко, каквото решат. Предизвикателствата могат да се отправят тук: http://bit.ly/2rrzztD. ПАКТА ще изберат на кои предизвикателства да отговорят, като това се планира за следобедните часове на 25 юни. Такъв тип предизвикателства се случват за първи път в България и се очаква интересът да бъде огромен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *