Можете да тествате новите смарт телевизори Philips

TP Vision е компанията, която разработва и произвежда телевизорите с марка Philips. Преди две години тя организира кампания за потребителски тест на телевизори, а сега обяви и нейното продължение под мотото „Всичко е по-впечатляващо с Philips TV“.

Новата програма ще се проведе в периода юли – август тази година, давайки възможност на български потребители да изпробват функциите и характеристиките на новите телевизори на марката за 2017 г., като направят собствени видео ревюта и споделят лична обратна връзка за ежедневните им нужди при телевизионно преживяване.

Участието в програмата за тестване не е обвързано с покупка. В нея може да се включи всяко физическо лице на възраст над 18 години с местонахождение в България. Всеки, който желае да участва, трябва да се регистрира на сайта на кампанията www.testvai.tv и да изпрати видео представяне защо трябва да бъде избран да получи за тест нов модел телевизор Philips. Жури ще избере 10 кандидати, които ще тестват конкретни модели от новата гама телевизори Philips и ще направят собствени ревюта. Видео материалите ще бъдат поместени на сайта на кампанията и ще представят гледната точка на обикновения потребител.

Смарт телевизорите Philips, които ще бъдат тествани в програмата, са от новите серии 7000 и 6000, с двустранен или тристранен Ambilight, четири ядрен процесор, 4K Ultra HD резолюция и са базирани на Android TV.