The End Is Nigh – краят е неизбежен

Това е суровата реалност, рано или късно той идва. В случая най-вероятно първото нещо, което за съжаление ще се сблъска с него ще бъде вашият контролер, но нека не избързваме.

Ако четете това, то най-вероятно вече сте мъртви…
The End Is Nigh е от онези игри, които гарантират, че ще се погрижат да задържат нивото ви на стрес колкото е възможно по-високо. Ако вече сте имали „щастието“ да се запознаете със Super Meat Boy то несъмнено знаете за какво говорим, тъй като настоящото ни предложение е проект на един от създателите на споменатото игрово преживяване, така че ако очаквате платформър игра с убийствено ниво на трудност, то сте напълно прави.

След като вече изградихме рамката и имате представа какво да очаквате от играта и все още имате намерение да потеглите на това пътешествие изпълнено със стрес и много много викове е редно да споменем, че The End Is Nigh се развива в едно много мрачно бъдеще, в което поемате контрола върху Ash, едно от хм… „нещата“ които е успяло да „оцелее“ краят. Бъдете сигурно, че пътят, който ще поемете с Ash ще бъде изпълнен с много болка и страдание за него, и високи нива на стрес за вас.

Успех в начинанието, ще ви бъде нужен, и дано контролерът ви прости това, което ще преживее.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *