Седма образователна научно-приложна конференция “Енвижън”

За седма поредна година Софийски университет „Св. Климент Охридски“ ще бъде домакин на конференция, посветена на иновативни решения за интегриране на информационните технологии в българското образование. На 11.09.2017 г. от 09:00 ч. Аулата на Софийски университет ще събере представители на бизнеса, науката, образованието и повече от 350 иновативни учители от цялата страна. На конференцията са поканени министърът на образованието и науката проф. Красимир Вълчев, кметът на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова, ректорът на СУ „Св. Климент Охридски“ проф. Анастас Герджиков и други.

Конференцията се организира от Факултета по начална и предучилищна педагогика и Нимеро ООД – г-н Румен Бакалов, с подкрепата на Майкрософт България. Целта на събитието е чрез демонстрации на живо и доклади от учители, директори и научни работници, да бъдат показани възможностите, които предлагат информационните технологии за повишаване качеството на образованието. По време на конференцията ще бъдат представени научни изводи за влиянието на технологиите върху учебната работа и ще бъде направен сравнителен анализ на най-успешните образователни системи в света.

Участието в събитието е безплатно и са добре дошли всички, които имат желание да научат повече за новостите в българското образование. Можете да се регистрирате на сайта на конференцията www.nimero.com/conference2017.