Visa отваря центрове за обработка на трансакции в Сингапур и Великобритания

Visa разширява капацитета си за обработка на трансакции в света с два нови центрове за данни в Сингапур и Великобритания. Те ще увеличат скоростта, гъвкавостта и географското разнообразие в инфраструктурата на Visa, като подсилят възможностите на компанията за подсигуряване на нови и усъвършенствани начини за разплащане в днешната хипер свързана глобална икономика.

Центровете за данни в Сингапур и Великобритания ще допълнят вече съществуващите съоръжения за обработка на Visa в Северна Америка. С четири синхронизирани центъра за данни, ще бъде сведена до минимум вероятността от смущения в обслужването на 16 600 финансови институции, милиони търговски обекти и 3 милиарда карти. Центровете са оборудвани с високопроизводителен хардуер и енергийно-ефективна инфраструктура. Visa планира да започне обработката на глобални трансакции в двете съоръжения през 2018 г.

Центърът за данни на Visa в Сингапур е първият за обработка на трансакции на Visa в Югоизточна Азия и ще обслужва клиенти, картодържатели и търговци в региона и в глобалната мрежа на Visa.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *