Теленор дава 1GВ на всички нови потребители на MyTelenor

Всички клиенти на Теленор, които свалят и инсталират приложението MyTelenor до края на декември 2017 г. и се регистрират с мобилния си номер в него, ще могат да активират допълнителен пакет от 1000 МВ за ползване в България и за роуминг в ЕС без допълнително заплащане.

Предложението е валидно за всички клиенти на абонаментните планове и предплатените услуги на оператора, които досега не са ползвали приложението, като еднократният допълнителен пакет от 1000 МВ е валиден за период от 30 дни. Приложението MyTelenor е безплатно и е налично за мобилни устройства с операционни системи iOS, Android и Windows Phone. Чрез него всеки потребител може лесно да се информира за текущото си потребление и сметка, както и за състоянието на своите пакети с минути, МВ за мобилен интернет на максимална скорост, SMS, активни пакети за роуминг и други. На разположение на потребителите е и възможност за покупка на пакети за роуминг, за HBO GO и други услуги.

Всеки потребител може да заплаща своите задължения към Теленор директно от самото приложение чрез дебитна или кредитна карта, както и да преглежда информация за месечните сметки на мобилния номер за последните до шест месеца. MyTelenor позволява на потребителите допълнително да защитят своята информация чрез парола, определена от самите тях. Освен на български, приложението предлага и меню на английски език.

Приложението предлага и подробна информация за магазинната мрежа на Теленор, като може да посочи най-близките търговски обекти на оператора на картата на града, с тяхното работно време и телефон за връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *