Нови бизнес абонаментни планове от VIVACOM

VIVACOM представи нова тарифна линия за бизнес потребителите – Business Smart. Тя включва интернет достъп в България и в страните от ЕС и повече безплатни МВ в роуминг в ЕС. Новата тарифна линия предлага още неограничени разговори в България и в страните от ЕС, повече безплатни минути в роуминг в страните от Зона 1 и за първи път – включени минути за роуминг разговори в страните от Зона 2.

Бизнес тарифите, разработени от VIVACOM, са шест, като всяка от тях отговаря на размера на бизнеса, който би имал полза от нея. Размерите са от XS до U, а месечните такси варират от 10 до 99 лв, като, например, за 30 лв. месечен абонамент една компания би получила неограничени разговори в БГ и ЕС, 500 минути към зона 1, 100 минути към зона 2, 10 000 MB на максимална скорост в БГ и ЕС, както и допълнителни 5 300 безплатни МВ в роуминг в ЕС.

Телекомът предлага и допълнителните пакети към Business Smart тарифите. Срещу месечн атакса от 2, 3 или 5 лева фирмата – клиент на VIVACOM получава съответно допълнителни 1000, 3000 или 5000 MB за ползване както в Бълагрия, така и в роуминг в ЕС. Предлагат се и добавки за допълнителни разговори.