Умните градове са във фокуса на Годишната конференция на b2b Media

С радост ви съобщаваме, че Today Tech е сред медийните партньори на годишната конференция на b2b Media, която обединява визионерите и търси новите решения, които ще са част от ежедненивето ни утре. Основите теми на събитието, което ще се проведе на 24 октомври 2017 в Дома на Европа са: Интелигентните градове и умните идеи – бъдещето на градската среда, преминаване към дигиталната реалност в сградите, домовете, транспорта, цифровизация в ежедневието.

Редица утвърдени специалисти в сферата и млади предприемачи с визия ще представят своите виждания, технологични разработки и решения. В различни сектори ще се представят иновативни решения в сферата на смарт градовете, интелигентната икономика и “зелената” градска среда.

Партньори на събитието са Българска асоциация на архитектите и инженерите – консултанти, Камара на архитектите в България, Българскa фасилити мениджмънт асоциация, Българската асоциация по водите, Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, БДВО, БАПРА, Агенции 3con и H2H, Publics.bg, EspressoNews, Manifesto.bg.

Събитието се организира от b2b Media, информационен сайт за бизнес новини. Медията организира всеки месец информационни събития – дискусии, конференции и конкурси. Сред най-популярните са:

Национален конкурс „Най-зелените компании в България“
Годишните награди за бизнес и иновации на b2b Media
Международната конференция „Smart buildings, smart cities, smart economy“
NEXT DIFI – форум за дигитални финанси и иновации в банковия сектор
Sky stars – Годишни награди за авиационната и травъл индустрии
Digital Health and Medical Innovation Forum и др.