Samsung с нов издръжлив таблет – Galaxy Tab Active2

Samsung представи Galaxy Tab Active2, нов, издръжлив таблет с широк спектър от функции като интегриране на биометрични данни, екрани с много прозорци и S Pen функционалност, налични при екстремни условия на работа. Таблетът е сертифициран по стандарта MIL-STD-810, гарантиращ, че ще е достатъчно издръжлив, за да оцелее при условия на прекомерно натоварване, температура, вибрации и капки. Galaxy Tab Active2 се предлага с IP68 сертификат за водо- и прахоустойчивост, по-добър режим при докосване на дисплея с ръкавици или при влажни условия и 1,2 мм антишоков защитен калъф в комплекта.

Новият скенер за пръстови отпечатъци предлага подобрена сигурност при удостоверяване на потребителя, а функцията за разпознаване на лица е удобна опция за отключване на устройството само с една ръка. При сдвояване с нови жироскопични и геомагнитни сензори, служителите ще се възползват и от широк спектър от възможности за добавена реалност (AR). Таблетът е оборудван още с NFC и LTE свързаност.

Samsung Galaxy Tab Active2 предоставя на компаниите подобрени възможности за сигурност, поддържани от платформата за защита Knox и биометрично разпознаване, включително нов скенер за пръстови отпечатъци, който предлага подобрена сигурност при оторизация и разпознаване на лица за по-удобен достъп без ръце.

Моделът работи с чипсет Exynos 7870, 3GB RAM, 16GB разширяема памет за съхранение и включва 8“ екран с резолюция 1280 х 800. Налични са още GPS, GLONASS, Wi-Fi и USB Type-C възможности за свързване. Операционната система е Android 7.1,а батерията на таблета е с капацитет 4,450mAh и е сменяема. Размерите на устройството са 127.6 x 214.7 x 9.9 мм с тегло 415 г (Wi-Fi) / 419 г (LTE).

Samsung Galaxy Tab Active2 може да бъде поръчан за доставка и в България от настоящия месец (октомври 2017).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *