VIVACOM предлага удвоени МВ и промоционални комплекти с таблети

VIVACOM представи промоционалните си предложения за мобилен интернет и някои модели таблети. Плановете за мобилен интернет i-Traffic M+/L+/XL+/XXL+ са с удвоени МВ на максимална скорост и мобилна телевизия с 50+ канала за целия срок на договора. Условията са валидни както за нови, така и за настоящи клиенти на телекома, които изберат един от посочените планове за срок от две години.

Телекомът пуска няколко 4G таблети с допълнителни подаръци:

– Lenovo Tab 3 7 е в комплект със слушалки Setty и струва 1 лв. еднократно плащане с план i-Traffic XL+. Потребителите получават и 40 000 MB мобилен интернет от VIVACOM.

– Samsung Galaxy TAB A 10.1 идва с подарък Bluetooth слушалки. Цената му е 8.90 лв. на месец с план i-Traffic XXL+ с включени 80 000 MB мобилен интернет.

– Huawei MediaPad T2 7.0 е в комплект с оригинален Flip Cover калъф Huawei, който освен да предпазва таблета, лесно се превръща и в стойка. Таблетът струва 1 лв. в брой с план i-Traffic XL+. С него потребителите получават и 40 000 MB мобилен интернет.

– Prestigio Wize 3407 е с подарък Extra BASS слушалки и струва 1 лв. в брой с план i-Traffic L+ и с 20 000 MB мобилен интернет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *