Промени в ръководството на LG

LG обявява назначения на нови ръководители в дивизията „Мобилни комуникации“, както и главния технологичен офис и глобалния маркетингов център на бранда като част от своята корпоративна стратегия за повишаване на бизнес ефективността.

Хуанг Жонг-хуан ще заема длъжността на президент и изпълнителен директор на дивизията „Мобилни комуникации“, докато настоящият президент Джуно Чо ще поеме нова роля в структурата на LG Corporation.

Д-р Парк Ил-Пюнг, понастоящем оглавяващ софтуерния център на LG, поема поста на главен технически директор, като настоящият такъв д-р Скот Ан ще получи нова длъжност в LG Corporation. Преди да се присъедини към LG д-р Парк заема поста на главен технически директор в Harman International и оглавява лабораторията за компютърни разработки в технологичния институт на Samsung.

Хан Чанг-ии, понастоящем заемащ поста вицепрезидент на дивизията „Маркетингови комуникации“, ще получи възможността да усъвършенства маркетинговата стратегия на LG в качеството си на ръководител на Глобалния маркетингов център на компанията. Бриан На, който заемаше този пост през последните 2 години, ще поеме ролята на оперативен президент на LG за територията на Западна Европа.

Назначенията влизат в сила на 1 декември 2017 година, като горепосочените ще започнат да изпълняват новите си длъжности на 1 януари 2018 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *