Остава месец за регистрация за Sony World Photography Awards 2018

Фотографите от цял свят имат само още един месец, за да се включат в 11-тото издание на конкурса Sony World Photography Awards. За да напомни за крайния срок, Световната фотографска организация, която е създател на конкурса, сподели нова селекция снимки от подадените за участие в раздел Любители. Подадени от фотографи от цял свят, снимките обхващат голямо разнообразие от теми – от зашеметяващи въздушни снимки, до интимни портрети и животни в дивата природа. Записването за участие в конкурса е безплатно на www.worldphoto.org

Крайният срок за разделите Любители, Младежи и Национални Награди е 4 януари 2018 г. Участниците в раздел Професионалисти имат срок за участие до 11 януари 2018 г.

Наградите включват парична сума в размер на 25,000 долара за Фотограф на годината и 5,000 долара за победителя от раздел Любители. Победителите от всяка категория ще получат фотографско оборудване от Sony, а победителите от раздел Професионалисти ще бъдат наградени с полет до Лондон, за да присъстват на финалната церемония на конкурса Sony World Photography Awards на 19 април 2018 г.

Основно изображение: Open, Street Photography (Open competition), Entry, 2018, Sony World Photography Awards

Open, Enhanced (Open competition), Entry, 2018, Sony World Photography Awards

Open, Travel (Open competition), Entry, 2018, Sony World Photography Awards

Open, Landscape & Nature (2018 Open competition), Entry, 2018, Sony World Photography Awards

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *