Dynamo Software отново “изнесе” офиса си в Коста Рика

Българския клон на IT компанията Dynamo Software и тази година зарадва най-отличилите се в работата си с 3-седмичен изнесен офис по бреговете на Коста Рика.

Dynamo стартира „Pura Vida“ проекта си миналата година, като обеща да превърне „плажния офис“ в традиция за служителите си. От компанията споделиха, че се чувстват горди не само защото са били първата родна компания, която се решава на тази крачка, а защото виждат и други фирми, които следват примера им и инвестират все повече в Employer branding.

Тази година 4-мата късметлии не просто са работили от плажната ивица на Коста Рика, но и са изпълнявали предизвикателствата. Всяка седмица служителите на софийския офис на Dynamo са изпращали по едно предизвикателство към колегите си от „филиала“ в Коста Рика, като 4-мата късметлии трябваше не просто да изпълняват предизвикателствата, но и да записват подвизите си на видео.

През изминалата година Dynamo Software е успяла да затвори една най-големите сделки в сектора, с параметри между 50 и 100 млн. долара, привличайки като инвестиционен партньор финансовия гигант Francisco Partners.

От компанията планират агресивно разрастване на филиала си в София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *