LG с нови умни решения за пречистване и охлаждане на въздуха

LG щe демонстрира на изложението за потребителска електроника CES 2018 най-новите си умни решения за управление на въздуха в дома. Сред тях са пречиствателят за въздух LG PuriCare със своя сензор за фин прах и колонният инверторен климатик DUALCOOL ThinQ с опция за гласово разпознаване и DeepThinQ технология.

LG PuriCare автоматично премахва фините частици прах, когато установи понижение в качеството и нивото на комфорт на околния въздух. Оценката на въздуха се извършва и когато PuriCare е изключен, като уредът се включва само при необходимост. Моделът пречиства въздуха чрез системата на LG 360° Total Care Filter System. Функцията Clean Booster помага на LG PuriCare да генерира чист въздух на разстояние 7,5 метра.

Колонният инверторен климатик DUALCOOL ThinQ е оборудван с гласова технология. Моделът е с двоен инверторен компресор DUALCOOL ThinQ и използва технологията с изкуствен интелект на LG DeepThinQ, за да насочва по-голям директен въздушен поток към обитателите в стаята, използвайки пространствено ориентиране. Уредът разпознава наличието на хора в стаята, а умният сензор за движение настройва силата на въздушната струя спрямо близостта на хората до уреда. Анализирайки ежедневните навици на обитателите в дома, климатикът LG DUALCOOL ThinQ сам научава кои области на къщата изискват охлаждане в определени времеви зони от деня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *