X-mini представи серия нови устройства по време на CES

X-mini е позната марка у нас с портативните си говорители, които бяха популярни преди няколко години. Сега компанията представи серия нови устройства по време на CES. X-mini INFINITI S е портативна 360° 3D съраунд колонка с четири говорителя, събуфър и вградени DPAC и DSP технологии. Колонката е създадена да разпространява звук във всички посоки и в компактна форма. Моделът включва HDMI порт за свързване към мултимедийни системи и USB Type-C порт за зареждане. Моделът се очаква през третото тримесечие на годината с цена 399 долара.

Второто поколение X-mini EVOLVE 2 е с подобрен дизайн и Dual Bluetooth и AUX-in опции за свързване. Слушалките са с въртящи се миди с кожено покритие и подплата от памет пяна. Те включват по четири говорителя и бас порт. Моделът ще се появи през второто тримесечие с цена 149 долара.

XOUNDBAR W е джобна колонка с два 36мм говорителя, доставящи стерео звук. Моделът е с IPX7 сертификация за водоиздръжливост, а връзката се осъществява през Bluetooth. Устройството ще се появи през второто тримесечие с цена 45.90 долара.

X-mini KAI X1 W е с голям 50мм говорител, IPX7 сертификация за водоиздръжливост, възможност за монтаж на поставка или върху кормило на велосипед. Моделът се очаква през второто тримесечие на годината с цена 54.90 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *