Motorola с два нови Moto Mods на CES 2018

Motorola представи два нови модула Moto Mods по време на CES 2018. Lenovo Vital Mod и Livermorium Keyboard Moto Mod са съвместими с всички телефоните от серията Moto Z.

Lenovo Vital Moto Mod е разработен да измерва пет ключови жизнени показателя – сърдечен ритъм, честота на дихателните движения, ниво на кислород в артериалната кръв, телесна температура и – за първи път – систолично и диастолично кръвно налягане.

Победителят от предизвикателството Transform the Smartphone с Indiegogo се нарича Livermorium Keyboard Moto Mod. Той представлява пълна QWERTY плъзгаща се клавиатура и позволява накланяне на екрана на телефона до 60 градуса. Компанията ще продължи да подкрепя иновативни технологични концепции.

До 6 февруари всеки може да сподели идеята си за нов модул с шанс да получите смартфон Moto Z, moto mod Development Kit (MDK) и помощ от екипа на Indiegogo как да направите успешна кампания за финансиране. Победителите ще пътуват до офиса ни в Чикаго, където ще се срещнат с екипа от разработчици на moto mods и ще обсъдят възможностите за осъществяването на техните концепции.

Всички Moto Mods ще са налични за покупка (в САЩ) през Moto Z смартфоните с приложението Moto z Market.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *