ADATA представя пад за безжично зареждане

Според проучване на фирмата за пазарни анализи IHS Markit пазарът на безжично зареждане ще надмине 10 милиарда щатски долара през 2019 г., а до 2020 г. 1 милиард смартфони ще използват този вид функционалност. Тайванската компания ADATA е поредният производител, който заявява своето желание да навлезе стабилно в тази ниша, представяйки CW0050.

Поставката за безжично зареждане е с дебелина 6мм и е съвместима с iOS и Android-базирани телефони. Падът разполага с Qi сертификат от WPC (Wireless Power Consortium). CW0050 разполага и със система за отчитане на чужди метални предмети (Foreign Object Detection) по повърхността си, което означава, че падът ще преустанови процеса на подаване на захранване при наличието на такъв обект между себе си и смартфона. По този начин се предотвратява загуба на енергия и рискът от прегряване се свежда до минимум.

Зареждащият пад има защита срещу прегряване, разреждане или свръхзаряд, късо съединение, ниско напрежение и др. CW0050 отговаря на най-строгите Qi сертификати и неговата керамична проводимост гарантира постоянен поток на захранване. Производителността му не зависи от време, температура и напрежение.

One thought on “ADATA представя пад за безжично зареждане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *