LG представи у нас новата климатична система Therma V

LG представи на пазара в България най-новата си Therma V Air-to-Water термопомпена система. Новата серия предоставя усъвършенстван коефициент на топлинна ефективност и подобрява частичното натоварване. Освен това, подобренията по отношение на дистанционното управление улесняват автоматизацията и регулирането на температурата, в зависимост от сезона и времето навън. Сезонният автоматичен режим регулира в реални условия и температурата на водата, което гарантира максимална икономия на електроенергия. В допълнение, използвайки функционалността Night Time Schedule, потребителите имат възможност допълнително да настроят системата според целевите температури за всеки час от денонощието.

Контролерът за съхранение на данни непрекъснато събира информация за работата на цялата инсталация. Новият вътрешен сплит-модул идва и с подобрен дизайн, премахнат е капака от предния панел и са заобляни ръбовете му. Контролерът за отопление идва с UX и 4,3-инчов цветен LCD дисплей, допълнени с преден панел от стъкло и реактивен на докосване LED панел.

По време на събитието имахме възможност да видим и още иновации на компанията. Това са двустранният и тънък OLED дисплей и системата за пречистване на въздуха PuriCare.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.