AOC представи монитор с FreeSync 2

AOC обяви ново попълнение в серията си геймърски монитори AGON AG322QC4. Моделът идва с няколко отличителни технологии: VESA DisplayHDR 400 и AMD Radeon FreeSync 2. VESA DisplayHDR 400 подсигурява пикова яркост от 400 cd/m², подобрени черни нюанси и по-широк цветови набор с по-голяма дълбочина на цветовете при изобразяване на High Dynamic Range (HDR) съдържание.

AMD Radeon FreeSync 2 поддържа различни честоти на опресняване и синхронизира честотата на монитора с кадровата честота на графичния процесор.

Мониторът е с 31.5“ VA панел с радиус 1800 мм и QHD (2560×1440 px) резолюция. Честотата на опресняване от 144 Hz и времето за реакция от 4 ms GtG ограничават ефектите на замазване при движение.

Налични са предварително настроени режими за FPS, Racing и RTS. Потребителите могат да създадат и съхранят и свои собствени профили с настройки.

Стойката AOC Ergo Base предлага регулиране на височина, накланяне и завъртането. Налична е разгъващата се стойка за слушалки, а освен това и LED светлинни ефекти.

Очаква се мониторът да е наличен през юни 2018 г. на препоръчителна крайна цена от 1169 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *